Welkom op de site van Regio Taxi Amsterdam. Wij verzorgen vervoersbenodigdheden, zowel voor bedrijven als particulieren.   Het wagenpark van Regio Taxi Amsterdam bestaat uit luxe en representatieve Mercedes Benz. Hierdoor heeft u altijd een aangename en zorgeloze reis. Laat uw relaties goed voor de dag komen en kies voor de  zakelijke servcieservice van ons taxibedrijf. Wij regelen uw vervoer tot in detail. Met heel veel enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden vanuit onze standplaats in Amsterdam. Wij verzorgen taxiritten in heel Amsterdam en Omstreken, maar ook daarbuiten kunt u van onze service gebruik maken.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van een erkend chauffeursdiploma en zijn vakbekwaamd. Dit diploma wordt afgegeven door het CBR. Om dit diploma te behalen moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een verklaring omtrent het gedrag en een geneeskundige verklaring.

Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten en Tarieven. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen

Bereken makkelijk watkosteentaxi.

Brandaris 352A

1503 CE Zaandam

Tel: 020 3086204

                                                  Info@Regiotaxiamsterdam.nl

Social:

Translate »
Chat openen
Welkom Bij Regio Taxi Amsterdam, Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Call Now Button